Local cover image
Local cover image

Η Νεφερτίτη σ' ένα χωράφι με ζαχαροκάλαμα / Philippe Jaenada ; μετάφραση Δημήτρης Δημακόπουλος

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Γαλλική Publication details: Αθήνα : Μοντέρνοι Καιροί, 2002.Description: 381 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789603973980
Uniform titles:
  • Néfertiti dans un champ de canne à surce Ελληνικά
Subject(s): Summary: Είναι τριάντα πέντε χρονών με διδακτορικό στις κατακτήσεις και στις σεξουαλικές επιδόσεις. Δηλώνει με περηφάνια ότι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ. Δεν ξέρει ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας τον περιμένει στη στροφή του δρόμου. Τη λένε Όλιβ, ντύνεται σαν φτηνή πόρνη, καπνίζει Gitanes, είναι μανιοκαταθλιπτική και διαβάζει δακρύβρεχτα ρομάντσα και Μπουκόφσκι. Είναι η υπέρτατη φαντασίωση κάθε άντρα· αισθησιακή και νυμφομανής, ξαπλώνει στα αντρικά κρεβάτια και δίνεται με παιδική αφέλεια. Ο έρωτάς τους εξελίσσεται σε μια ερεθιστική εμμονή, σε μια παθιασμένη ψυχασθένεια, σε έναν αγώνα ταχύτητας με το χρόνο που καταδικάζει τη σχέση τους. Τελικά είναι πιο δύσκολο να κρατήσεις ζωντανό έναν έρωτα απ' ό,τι να συναντήσεις τη βασίλισσα Νεφερτίτη σ' ένα χωράφι με ζαχαροκάλαμα! Ο Philippe Jaenada με την κυνική κι ερεθιστική πένα του ξυπνάει φαντασιώσεις και αποδεικνύει ότι ο παθιασμένος έρωτας είναι ο πιο σαδομαζοχιστικός τύπος που γνωρίσαμε ποτέ.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Ξ JAE (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000118380
Total holds: 0

Είναι τριάντα πέντε χρονών με διδακτορικό στις κατακτήσεις και στις σεξουαλικές επιδόσεις. Δηλώνει με περηφάνια ότι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ. Δεν ξέρει ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας τον περιμένει στη στροφή του δρόμου. Τη λένε Όλιβ, ντύνεται σαν φτηνή πόρνη, καπνίζει Gitanes, είναι μανιοκαταθλιπτική και διαβάζει δακρύβρεχτα ρομάντσα και Μπουκόφσκι. Είναι η υπέρτατη φαντασίωση κάθε άντρα· αισθησιακή και νυμφομανής, ξαπλώνει στα αντρικά κρεβάτια και δίνεται με παιδική αφέλεια. Ο έρωτάς τους εξελίσσεται σε μια ερεθιστική εμμονή, σε μια παθιασμένη ψυχασθένεια, σε έναν αγώνα ταχύτητας με το χρόνο που καταδικάζει τη σχέση τους. Τελικά είναι πιο δύσκολο να κρατήσεις ζωντανό έναν έρωτα απ' ό,τι να συναντήσεις τη βασίλισσα Νεφερτίτη σ' ένα χωράφι με ζαχαροκάλαμα! Ο Philippe Jaenada με την κυνική κι ερεθιστική πένα του ξυπνάει φαντασιώσεις και αποδεικνύει ότι ο παθιασμένος έρωτας είναι ο πιο σαδομαζοχιστικός τύπος που γνωρίσαμε ποτέ.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image