Local cover image
Local cover image

Ο μικρός πρίγκιπας / Αντουάν Ντε Σαιντ-Εξυπερύ ; μετάφραση Δημήτρης Ζορμπαλάς

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Γαλλική Publication details: Αθήνα : Ψυχογιός, 2015, 1984.Edition: 1η ανατύπωσηDescription: 108 σ. : έγχρ. εικ. ; 22 εκISBN:
  • 9786180111545
Uniform titles:
  • Le petit prince Ελληνικά
Subject(s): Summary: Και ξαναγύρισε στην αλεπού: "Αντίο..." της είπε. "Αντίο", είπε η αλεπού. "Και να το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: δε βλέπεις σωστά παρά με την καρδιά. Την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια". "Την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια", ξανάπε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται. "Είν' ο καιρός που έχασες για το τριαντάφυλλο σου που το κάνει να 'χει τόση σημασία". "Είν' ο καιρός που έχασα για το τριαντάφυλλο μου..." είπε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται. "Οι άνθρωποι ξέχασαν αυτή την αλήθεια", είπε η αλεπού. "Μα εσύ δεν πρέπει να την ξεχάσεις. Γίνεσαι για πάντα υπεύθυνος για ό,τι έχεις εξημερώσει. Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου..." "Είμαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο μου..." ξανάπε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Λογοτεχνία-Fiction Ξ SAI (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000116706
Total holds: 0

Και ξαναγύρισε στην αλεπού: "Αντίο..." της είπε. "Αντίο", είπε η αλεπού. "Και να το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: δε βλέπεις σωστά παρά με την καρδιά. Την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια". "Την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια", ξανάπε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται. "Είν' ο καιρός που έχασες για το τριαντάφυλλο σου που το κάνει να 'χει τόση σημασία". "Είν' ο καιρός που έχασα για το τριαντάφυλλο μου..." είπε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται. "Οι άνθρωποι ξέχασαν αυτή την αλήθεια", είπε η αλεπού.
"Μα εσύ δεν πρέπει να την ξεχάσεις. Γίνεσαι για πάντα υπεύθυνος για ό,τι έχεις εξημερώσει. Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου..." "Είμαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο μου..."
ξανάπε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image