Local cover image
Local cover image

Η μάσκα της ψευδαίσθησης / Μαργαρίτα Χαντζιάρα

By: Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Publication details: Αθήνα : Φυλάτος, c2019.Description: 334 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9786185318642
Subject(s): Summary: Το παγωμένο και ομιχλώδες πρωινό της 18ης Δεκεμβρίου σκορπά το πένθος σε μια από τις πιο αριστοκρατικές γειτονιές του Λονδίνου, που μέσα στην πολυτέλεια και τη χλιδή της έμοιαζε πραγματικά άτρωτη. Η τραγική είδηση της άγριας δολοφονίας του νεαρού Μάικ Μπάρλεϋ ξυπνά τους κατοίκους του Γκρίνουιτς συνταράσσοντας την πλούσια κοινωνία τους και κλονίζοντας συθέμελα τη φαινομενικά τέλεια και αψεγάδιαστη ζωή τους. Η ελληνικής καταγωγής Αρχιεπιθεωρήτρια Έμιλυ Χατζηπέτρου αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την πολύκροτη αυτή υπόθεση παρακολουθώντας ταυτόχρονα τη ζωή της δίδυμης αδερφής της να τινάζεται στον αέρα, καθώς σιγά σιγά το παζλ που δημιουργείται, αποκαλύπτει καλά κρυμμένα μυστικά και εμπλέκει όλο και περισσότερα άτομα από το οικείο, κοινωνικό περιβάλλον. Μέσα στον σκοτεινό λαβύρινθο που δημιουργείται γύρω τους, οι δίδυμες αδερφές θα βρεθούν μπροστά σε δυνατά διλήμματα, θα κληθούν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και τελικά θα έρθουν αντιμέτωπες με έναν ύπουλο, εικονικό κόσμο, την ύπαρξη του οποίου δεν μπορούσαν ούτε καν να φανταστούν. Εκεί που η αλήθεια γίνεται ψέμα και το ψέμα αλήθεια, θα καταφέρουν να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο;
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Αστυνομική Λογοτεχνία Μ ΧΑΝ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000118381
Total holds: 0

Το παγωμένο και ομιχλώδες πρωινό της 18ης Δεκεμβρίου σκορπά το πένθος σε μια από τις πιο αριστοκρατικές γειτονιές του Λονδίνου, που μέσα στην πολυτέλεια και τη χλιδή της έμοιαζε πραγματικά άτρωτη. Η τραγική είδηση της άγριας δολοφονίας του νεαρού Μάικ Μπάρλεϋ ξυπνά τους κατοίκους του Γκρίνουιτς συνταράσσοντας την πλούσια κοινωνία τους και κλονίζοντας συθέμελα τη φαινομενικά τέλεια και αψεγάδιαστη ζωή τους.

Η ελληνικής καταγωγής Αρχιεπιθεωρήτρια Έμιλυ Χατζηπέτρου αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την πολύκροτη αυτή υπόθεση παρακολουθώντας ταυτόχρονα τη ζωή της δίδυμης αδερφής της να τινάζεται στον αέρα, καθώς σιγά σιγά το παζλ που δημιουργείται, αποκαλύπτει καλά κρυμμένα μυστικά και εμπλέκει όλο και περισσότερα άτομα από το οικείο, κοινωνικό περιβάλλον.

Μέσα στον σκοτεινό λαβύρινθο που δημιουργείται γύρω τους, οι δίδυμες αδερφές θα βρεθούν μπροστά σε δυνατά διλήμματα, θα κληθούν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και τελικά θα έρθουν αντιμέτωπες με έναν ύπουλο, εικονικό κόσμο, την ύπαρξη του οποίου δεν μπορούσαν ούτε καν να φανταστούν.

Εκεί που η αλήθεια γίνεται ψέμα και το ψέμα αλήθεια, θα καταφέρουν να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο;

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image