Local cover image
Local cover image

Ζώα του σπιτιού & του κήπου / Ρόνι Όρεν ; μετάφραση από τα εβραϊκά Ιακώβ Σιμπή ; επιμέλεια Μαρίζα Ντε Κάστρο

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Spoken language: Εβραϊκή, Αγγλική Series: Μυστικά της πλαστελίνης ; 1Publication details: [Αθήνα;] : Κατώφλι, c2007.Description: 48 σ. : έγχρ. φωτ. ; 33 εκISBN:
  • 9789607963055
Other title:
  • Ζώα του σπιτιού και του κήπου [Other title]
Uniform titles:
  • Secrets of clay : Pets & farm animals Ελληνικά
Subject(s): DDC classification:
  • 745.5 21η έκδ.
Contents:
Εισαγωγή κυρίως για παιδιά -- Εισαγωγή κυρίως για μεγάλους -- Ποντίκι και σαλιγκάρι -- Κόκορας -- Βατράχι -- Γαϊδούρι -- Σκυλί -- Γάτα -- Κουνέλι -- Χελώνα -- Προβατίνα -- Αγελάδα.
Summary: Έχει η πλαστελίνη μυστικά; Και βέβαια έχει! Διαβάζοντας και πλάθοντας με το βιβλίο "Μυστικά της Πλαστελίνης" μπάλες, λουκάνικα και πίτες, θα ξεκλειδώσετε, μόνοι σας ή με παρέα, τα εκπληκτικά απλά μυστικά της, που θα σας αποκαλύψουν πως μπορείτε να φτιάξετε έναν ολόκληρο κόσμο από πολύχρωμες φιγούρες. Τα "Μυστικά της πλαστελίνης" δίνει στα παιδιά τα εργαλεία για να δημιουργήσουν με πλαστελίνη, εύκολα και διασκεδαστικά, συναρπαστικές μορφές και αντικείμενα. Το "Μυστικά της πλαστελίνης" ενθαρρύνει τα παιδιά να πλάσουν, όχι μόνο με τα χέρια αλλά και με το λόγο διηγήσεις και παραμύθια για τις δημιουργίες τους. Το "Μυστικά της πλαστελίνης" απευθύνεται σε παιδιά από 6 μέχρι 80 χρονών. Το πρώτο βιβλίο της σειράς "Μυστικά της Πλαστελίνης". Μπορείτε να ακολουθήσετε τις 11 απεικονισμένες μορφές σε κλίμακα 1:1. Με ζωντανή και πλούσια γλώσσα ο Ρόνι Όρεν εξηγεί τα στάδια που απαιτούνται για τη δημιουργία κάθε μορφής. Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε δεκάδες μορφές, λουλούδια, λαχανικά και εικόνες, που συνθέτουν ολόκληρο παραμύθι, γεμάτο φαντασία και έμπνευση. Τις εικόνες συνοδεύουν κι άλλα μυστικά της πλαστελίνης - σωρεία από υποδείξεις και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε παραμύθια μέχρι εκεί που φτάνει η φαντασία σας. (. . .)
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Κύρια Συλλογή-Non Fiction 745.5 ORE (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 15/04/2024 00000116755
Total holds: 0

Εισαγωγή κυρίως για παιδιά -- Εισαγωγή κυρίως για μεγάλους -- Ποντίκι και σαλιγκάρι -- Κόκορας -- Βατράχι -- Γαϊδούρι -- Σκυλί -- Γάτα -- Κουνέλι -- Χελώνα -- Προβατίνα -- Αγελάδα.

Έχει η πλαστελίνη μυστικά; Και βέβαια έχει! Διαβάζοντας και πλάθοντας με το βιβλίο "Μυστικά της Πλαστελίνης" μπάλες, λουκάνικα και πίτες, θα ξεκλειδώσετε, μόνοι σας ή με παρέα, τα εκπληκτικά απλά μυστικά της, που θα σας αποκαλύψουν πως μπορείτε να φτιάξετε έναν ολόκληρο κόσμο από πολύχρωμες φιγούρες. Τα "Μυστικά της πλαστελίνης" δίνει στα παιδιά τα εργαλεία για να δημιουργήσουν με πλαστελίνη, εύκολα και διασκεδαστικά, συναρπαστικές μορφές και αντικείμενα. Το "Μυστικά της πλαστελίνης" ενθαρρύνει τα παιδιά να πλάσουν, όχι μόνο με τα χέρια αλλά και με το λόγο διηγήσεις και παραμύθια για τις δημιουργίες τους. Το "Μυστικά της πλαστελίνης" απευθύνεται σε παιδιά από 6 μέχρι 80 χρονών. Το πρώτο βιβλίο της σειράς "Μυστικά της Πλαστελίνης". Μπορείτε να ακολουθήσετε τις 11 απεικονισμένες μορφές σε κλίμακα 1:1. Με ζωντανή και πλούσια γλώσσα ο Ρόνι Όρεν εξηγεί τα στάδια που απαιτούνται για τη δημιουργία κάθε μορφής. Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε δεκάδες μορφές, λουλούδια, λαχανικά και εικόνες, που συνθέτουν ολόκληρο παραμύθι, γεμάτο φαντασία και έμπνευση. Τις εικόνες συνοδεύουν κι άλλα μυστικά της πλαστελίνης - σωρεία από υποδείξεις και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε παραμύθια μέχρι εκεί που φτάνει η φαντασία σας. (. . .)

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image