Local cover image
Local cover image

Ταξίδια με τη μαμά / Αθηνά Ανδρουτσοπούλου ; σύνθεση εικονογράφησης Ρ. Κ.

By: Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Series: Παιδική βιβλιοθήκηPublication details: Αθήνα : Λιβάνης, c2017.Description: 93 σ. : έγχρ. εικ. ; 21 εκISBN:
  • 9789601431468
Subject(s):
Contents:
Στο σχολείο του Ντα Βίντσι -- Στον κήπο του Δαρβίνου -- Στο εργαστήριο της Μαρί Κιουρί -- Στον καναπέ του Φρόιντ -- Στο δωμάτιο της Βιρτζίνια Γουλφ -- Στο σπιτάκι του Βίνσεντ Βαν Γκογκ.
Summary: ε ένα σημειωματάριο στο χέρι, μαμά και κόρη ταξιδεύουν με τη φαντασία τους στα σπίτια έξι διάσημων προσωπικοτήτων, του Κάρολου Δαρβίνου, του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, του Ζίγκμουντ Φρόιντ, της Μαρί Κιουρί, της Βιρτζίνια Γουλφ και του Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Και οι έξι ακολούθησαν το όνειρό τους! Πώς τα κατάφεραν; Η συγγραφέας, ψυχολόγος αλλά και μαμά Αθηνά Ανδρουτσοπούλου θίγει με διακριτικότητα και χιούμορ οικογενειακά, σχολικά και κοινωνικά ζητήματα, μεταφέροντας με τρόπο προσιτό σε παιδιά της προεφηβείας και πρώιμης εφηβείας, αλλά και στους γονείς τους, έννοιες όπως η διαφορετικότητα, η ισοτιμία, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο, και ακόμα γνώσεις για τη διατήρηση της ψυχικής ανθεκτικότητας και υγείας.
Item type: Book
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Λογοτεχνία-Fiction Δ ΑΝΔ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000116732
Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Καραμπουρνάκι Λογοτεχνία-Fiction Δ ΑΝΔ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000117963
Total holds: 0

Στο σχολείο του Ντα Βίντσι -- Στον κήπο του Δαρβίνου -- Στο εργαστήριο της Μαρί Κιουρί -- Στον καναπέ του Φρόιντ -- Στο δωμάτιο της Βιρτζίνια Γουλφ -- Στο σπιτάκι του Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

ε ένα σημειωματάριο στο χέρι, μαμά και κόρη ταξιδεύουν με τη φαντασία τους στα σπίτια έξι διάσημων προσωπικοτήτων, του Κάρολου Δαρβίνου, του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, του Ζίγκμουντ Φρόιντ, της Μαρί Κιουρί, της Βιρτζίνια Γουλφ και του Βίνσεντ Βαν Γκογκ.
Και οι έξι ακολούθησαν το όνειρό τους!
Πώς τα κατάφεραν;
Η συγγραφέας, ψυχολόγος αλλά και μαμά Αθηνά Ανδρουτσοπούλου θίγει με διακριτικότητα και χιούμορ οικογενειακά, σχολικά και κοινωνικά ζητήματα, μεταφέροντας με τρόπο προσιτό σε παιδιά της προεφηβείας και πρώιμης εφηβείας, αλλά και στους γονείς τους, έννοιες όπως η διαφορετικότητα, η ισοτιμία, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο, και ακόμα γνώσεις για τη διατήρηση της ψυχικής ανθεκτικότητας και υγείας.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image