Local cover image
Local cover image

Ο άγνωστος που παντρεύτηκα / Δήμητρα Μανθεάκη

By: Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Series: Ελληνική πεζογραφίαPublication details: Αθήνα : Ωκεανός, c2019.Description: 520 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9786185284985
Other title:
  • Ο άγνωστος που παντρεύτηκα : βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα
Subject(s): Summary: Η Δανάη, παντρεμένη με τον πανίσχυρο επιχειρηματία Ντάγκλας Μακάλλεν, ζει παραμελημένη ως σύζυγος και απομακρυσμένη ως μητέρα από τα παιδιά της. Δημιουργεί παράνομο δεσμό με τον ελληνικής καταγωγής διάσημο συγγραφέα Τόμας Πάπας, αλλά ξέρει πως αυτή η σχέση, είναι λόγω των συνθηκών, καταδικασμένη. Ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί τον εφιάλτη στον οποίο θα την οδηγήσει η απληστία του άνδρα της που ξεπερνά τα άκρα και τις περιπέτειες που θα μπλέξει, όταν τα μυστικά του καλά κρυμμένου παρελθόντος της θα εισβάλλουν στη ζωή της και θα την αναποδογυρίσουν. Ο κίνδυνος παραμονεύει κάθε της βήμα και απειλεί να συντρίψει όλους όσους σχετίζονται μαζί της. Άραγε θα καταφέρει να ξεφύγει από την μέγγενη του θανάτου ή θα χαθεί όπως η οικογένειά της;
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Λογοτεχνία-Fiction Μ ΜΑΝ (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 12/03/2024 00000118313
Total holds: 0

Η Δανάη, παντρεμένη με τον πανίσχυρο επιχειρηματία Ντάγκλας Μακάλλεν, ζει παραμελημένη ως σύζυγος και απομακρυσμένη ως μητέρα από τα παιδιά της. Δημιουργεί παράνομο δεσμό με τον ελληνικής καταγωγής διάσημο συγγραφέα Τόμας Πάπας, αλλά ξέρει πως αυτή η σχέση, είναι λόγω των συνθηκών, καταδικασμένη.

Ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί τον εφιάλτη στον οποίο θα την οδηγήσει η απληστία του άνδρα της που ξεπερνά τα άκρα και τις περιπέτειες που θα μπλέξει, όταν τα μυστικά του καλά κρυμμένου παρελθόντος της θα εισβάλλουν στη ζωή της και θα την αναποδογυρίσουν.

Ο κίνδυνος παραμονεύει κάθε της βήμα και απειλεί να συντρίψει όλους όσους σχετίζονται μαζί της.

Άραγε θα καταφέρει να ξεφύγει από την μέγγενη του θανάτου ή θα χαθεί όπως η οικογένειά της;

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image