Local cover image
Local cover image

Ομορφιά και προκατάληψη : η δύναμη της εμφάνισης / Bonnie Berry ; μετάφραση Ρίτα Περδίκα, Κική Τεκτονίδου

Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Original language: Αγγλική Publication details: Αθήνα : Πολύτροπον, 2008.Description: 236 σ. ; 21 εκISBN:
  • 9789608354999
Uniform titles:
  • Discrimination and social power Ελληνικά
DDC classification:
  • 301 20ή έκδ.
Summary: H Berry παρέχει μία πειστική και προσιτή ανάλυση στη μακροχρόνια διάκριση που υφίσταται το "λιγότερο-από-όμορφο" πρόσωπο καθημερινά. Η ανθρωπιστική και χωρίς δυσνόητες ορολογίες ανάλυση του πώς είναι να σου αρνούνται την πρόσβαση και τις ευκαιρίες και να αμφισβητείται η αξία σου ως άτομο απλά επειδή δεν είσαι αρκετά ψηλός, λεπτός, και όμορφος τοποθετείται και στον κόσμο της επιστημονικής σαφήνειας και στον κόσμο της εμπειρικής εγγύτητας. Διορατικό, προβοκατόρικο, και ακαταμάχητο, αυτό το βιβλίο είναι ένα απαραίτητο εγχειρίδιο για οποιονδήποτε ψάχνει να καταλάβει τις μυριάδες συνέπειες της φετιχιστικής ομορφιάς στην Αμερική του 21ου αιώνα.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΩΡΕΕΣ 2022 (ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς Κύρια Συλλογή-Non Fiction 301 BER (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 00000118306
Total holds: 0

Το αντίτυπο με αρ.barcode 00000118306 είναι δωρεά (2022) από τον κ.Ρότσιο

H Berry παρέχει μία πειστική και προσιτή ανάλυση στη μακροχρόνια διάκριση που υφίσταται το "λιγότερο-από-όμορφο" πρόσωπο καθημερινά.

Η ανθρωπιστική και χωρίς δυσνόητες ορολογίες ανάλυση του πώς είναι να σου αρνούνται την πρόσβαση και τις ευκαιρίες και να αμφισβητείται η αξία σου ως άτομο απλά επειδή δεν είσαι αρκετά ψηλός, λεπτός, και όμορφος τοποθετείται και στον κόσμο της επιστημονικής σαφήνειας και στον κόσμο της εμπειρικής εγγύτητας.

Διορατικό, προβοκατόρικο, και ακαταμάχητο, αυτό το βιβλίο είναι ένα απαραίτητο εγχειρίδιο για οποιονδήποτε ψάχνει να καταλάβει τις μυριάδες συνέπειες της φετιχιστικής ομορφιάς στην Αμερική του 21ου αιώνα.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image