Local cover image
Local cover image

Στα μυστικά του βάλτου / Πηνελόπη Σ. Δέλτα

By: Material type: TextTextLanguage: Ελληνική Series: Γαλάζια βιβλιοθήκη ; 18Publication details: Αθήνα : Μίνωας, 2013.Description: 678 σ. ; 22 εκISBN:
  • 9786180200928
Subject(s): Genre/Form: Summary: Στις αρχές του 20ού αιώνα, κατά τη διάρ­κεια του Μακεδονικού Αγώνα, δύο παιδιά, ο Αποστόλης και ο Γιωβάν, ριψοκινδυνεύουν τη ζωή τους για να βοηθήσουν τους Μακεδονομάχους να καταλάβουν τη λίμνη των Γιαννιτσών, τον Βάλτο, που αποτελούσε ένα από τα πιο στρατηγικά σημεία του πολέμου. Μέσα από τις περιπέτειες των δύο παιδιών, η Πηνελόπη Σ. Δέλτα αποκαλύπτει ηρωικές στιγμές μεγάλων ιστορικών φυσιογνω­μιών, όπως του Τέλου Άγρα και του καπετάν Νικη­φόρου αλλά και άγνωστες πτυχές του Μακεδονικού Αγώνα. Ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα για την αυτοθυσία, τον ηρωισμό και την αλληλεγγύη μέσα στις σκληρές συνθήκες ενός πολέμου.
Item type: Book List(s) this item appears in: ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ | ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη Λογοτεχνία-Fiction Μ ΔΕΛ (Browse shelf(Opens below)) 1/ Available 00000116772
Total holds: 0


Στις αρχές του 20ού αιώνα, κατά τη διάρ­κεια του Μακεδονικού Αγώνα, δύο παιδιά, ο Αποστόλης και ο Γιωβάν, ριψοκινδυνεύουν τη ζωή τους για να βοηθήσουν τους Μακεδονομάχους να καταλάβουν τη λίμνη των Γιαννιτσών, τον Βάλτο, που αποτελούσε ένα από τα πιο στρατηγικά σημεία του πολέμου.

Μέσα από τις περιπέτειες των δύο παιδιών, η Πηνελόπη Σ. Δέλτα αποκαλύπτει ηρωικές στιγμές μεγάλων ιστορικών φυσιογνω­μιών, όπως του Τέλου Άγρα και του καπετάν Νικη­φόρου αλλά και άγνωστες πτυχές του Μακεδονικού Αγώνα.

Ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα για την αυτοθυσία, τον ηρωισμό και την αλληλεγγύη μέσα στις σκληρές συνθήκες ενός πολέμου.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image