Τηλέφωνο: (+30) 2310 423233

Μαγεία /

Sage, Angie, 1952-

Μαγεία / Άντζι Σέιτζ ; εικονογράφηση Μαρκ Ζαγκ ; μετάφραση Χρήστος Καψάλης - Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 2006. - 591 σ. : εικ. ; 19 εκ. - Σέπτιμους Χιπ ; 1 .

Αποτελεί το 1ο βιβλίο της σειράς: "Σέπτιμους Χιπ". Συνεχίζει το: "Πτήση"΄.

Ο έβδομος γιος ενός έβδομου γιου, με το πολύ ταιριαστό όνομα Σέπτιμους Χιπ, αφού Σέπτιμους σημαίνει έβδομος, απάγεται τη νύχτα της γέννησής του από μια μαμή που ανακοινώνει ότι το μωρό πέθανε. Την ίδια νύχτα, ο πατέρας του μωρού, Σίλας Χιπ, εντοπίζει ένα δεματάκι μέσα στο χιόνι το οποίο περιέχει ένα νεογέννητο κοριτσάκι με βιολετιά μάτια. Οι Χιπ κάνουν το αβοήθητο νεογέννητο μέλος της οικογένειάς τους, το βαφτίζουν Τζένα και μεγαλώνουν το κοριτσάκι σαν να ήταν δικό τους παιδί. Ποιο είναι όμως αυτό το μυστηριώδες μωρό και τι συνέβη πραγματικά στον αγαπημένο τους Σέπτιμους;
Κρατάτε στα χέρια σας το πρώτο βιβλίο μιας συναρπαστικής νέας σειράς μυθιστορημάτων από την Άντζι Σέιτζ. Ακολουθήστε μας σε ένα φανταστικό ταξίδι, το οποίο συνοδεύουν αλλόκοτοι χαρακτήρες και μαγικά φυλαχτά, καταπότια και ξόρκια. Η «Μαγεία» είναι μια πρωτότυπη ιστορία για ένα χαμένο παρελθόν που οδηγεί σε ένα καλύτερο μέλλον, αλλά και μια περιπέτεια γεμάτη χιούμορ και ευαισθησία.

9789604422838 9604422839


Φανταστικό μυθιστόρημα--Βιβλία για παιδιά
Μάγοι--Μυθιστόρημα--Βιβλία για παιδιά

Αγγλικό μυθιστόρημα, Παιδικό