Τηλέφωνο: (+30) 2310 423233
Tolle, Eckhart, 1948-

Για μια νέα ζωή! : το κλειδί για την ευτυχία, την εσωτερική γαλήνη, την ανακάλυψη και κορύφωση των ονείρων σου / ΄Εκχαρτ Τόλε ; μετάφραση από τα αγγλικά Ρένα Καρακατσάνη - Αθήνα : Λιβάνης, c2008. - 333 σ. ; 21 εκ. - Ψυχολογία .

Η άνθηση της ανθρώπινης συνειδητότητας -- Εγώ: η παρούσα κατάσταση της ανθρωπότητας -- Ο πυρήνας του Εγώ -- Παίξιμο ρόλων: τα πολλά πρόσωπα του Εγώ -- Το πονο-σώμα --Απελευθέρωση -- Ανακάλυψε ποιος πραγματικά είσαι -- Η ανακάλυψη του εσωτερικού "διαστήματος" -- Ο εσωτερικός σου σκοπός -- Μια νέα γη.

Στο βιβλίο "Για μια νέα ζωή!" ο Τόλε μάς υποδεικνύει πως η υπέρβαση της βασισμένης στο Εγώ κατάστασης της συνειδητότητάς μας δεν είναι μόνο ουσιαστικής σημασίας για την προσωπική μας ευτυχία, αλλά και κλειδί για το τέλος των συγκρούσεων και της οδύνης σε όλο τον κόσμο. Ο Τόλε περιγράφει το πώς η προσκόλλησή μας στο Εγώ δημιουργεί τη δυσλειτουργία που οδηγεί στο θυμό, το φθόνο και τη δυστυχία, και δείχνει στους αναγνώστες πώς να αφυπνιστούν σε μια νέα κατάσταση συνειδητότητας και να ακολουθήσουν την ατραπό μιας αληθινά καταξιωμένης ύπαρξης.

Κατατοπιστικό, διαφωτιστικό και εμψυχωτικό, το βιβλίο "Για μια νέα ζωή!" είναι ένα βαθιά πνευματικό μανιφέστο για έναν καλύτερο τρόπο ζωής και για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου.

9789601417790


Επιτυχία
Εφαρμοσμένη ψυχολογία

158.1