Τηλέφωνο: (+30) 2310 423233

Άθραυστο /

Smith, Roland, 1951-

Άθραυστο / Roland Smith ; μετάφραση Μαρία Αγγελίδου - Αθήνα : Άγκυρα, c2016. - 228 σ. ; 20 εκ. - Τα 39 στοιχεία ; 15 The 39 clues ; 15 Cahills vs Vespers ; 4 .

Αποτελεί το 15ο βιβλίο της σειράς: "The 39 clues". Συνεχίζεται από: "Μέσα στη νύχτα". Συνεχίζει το: "Μην εμπιστεύεσαι κανέναν".

Ο δεκατριάχρονος Νταν Κέιχιλ και η μεγάλη του αδερφή Έιμι έχουν διαπράξει μια σειρά από κλοπές, που τους έχουν βάλει στη λίστα καταζητούμενων της Ιντερπόλ. Αλλά ο Νταν και η Έιμι δεν φταίνε γι' αυτές τις κλοπές. Μια σκοτεινή οργάνωση, γνωστή με το όνομα Βέσπερ, κρατάει ομήρους εφτά μέλη της οικογένειας Κέιχιλ. Αν η Έιμι και ο Νταν δεν καταφέρουν να παραδώσουν τα παράξενα αντικείμενα που οι Βέσπερ ζητούν ως λύτρα, οι όμηροι θα πεθάνουν.
Μέχρι τώρα η Έιμι και ο Νταν έχουν ξεφύγει από το κυνηγητό της αστυνομίας και έχουν εξασφαλίσει την επιβίωση των δικών τους. Μα όλα αυτά θ' αλλάξουν. Ο Βέσπερ Ένα τους διατάζει να κλέψουν το Χρυσό Ιωβηλαίο, ένα από τα μεγαλύτερα διαμάντια του κόσμου. Αλλά η Έιμι και ο Νταν δεν ξέρουν ότι τα Χρυσό Ιωβηλαίο είναι παγίδα... κι ότι κάποιος πρόκειται να πεθάνει.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ: ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΒΕΣΠΕΡ!
Η Έιμι και ο Νταν δεν μπορούν να τα καταφέρουν μόνοι τους... χρειάζονται επειγόντως τη βοήθειά σου.
Βιάσου! Ο χρόνος μετράει.

9789605473235


Περιπετειώδες μυθιστόρημα--Βιβλία για παιδιά

Αμερικανικό μυθιστόρημα, Παιδικό