Τηλέφωνο: (+30) 2310 423233
Urquhart, Emma Maree,

Δρακοδαμαστές : όταν το παιχνίδι γίνεται πραγματικότητα / Έμα Μάρι Έρκχαρτ ; μετάφραση Αντώνης Παπαθεοδούλου - Αθήνα : Μίνωας, 2007. - 231 σ. ; 21 εκ. - Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά .

Η εικονική πραγματικότητα είναι καλύτερη από τη δική μας. Εξελίσσεται ταχύτερα. Λιγότεροι πεθαίνουν από αρρώστιες, γιατί η θεραπεία τους ανακαλύπτεται γρηγορότερα. Ένας ισχυρός ιός, όμως, μπορεί να σκοτώσει πολλούς παίκτες... Η Κάρολ είναι μία από τους χιλιάδες που παίζουν τους Δρακοδαμαστές, ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας. Μαζί με το σύντροφό της στο παιχνίδι, το δράκο Σαμ, καταφέρνει να γίνει η ισχυρότερη παίκτρια. Όταν η περιπέτεια ξεφεύγει από το διαδίκτυο καλείται να βοηθήσει, μαζί με το δεύτερο ισχυρότερο παίκτη, το Σεϊρίν και την αρχάρια Έλεν, που εμπλέκεται κατά λάθος.
Στο μεταξύ ένα παράξενο τέρας καταστρέφει μέρη του παιχνιδιού και οι τρεις τους και οι σύντροφοί τους ξεκινούν για να το αναζητήσουν και να το καταστρέψουν, σώζοντας έτσι τον κόσμο του παιχνιδιού. Όλα δείχνουν απλά, υπάρχει ωστόσο ένα πρόβλημα: αν σκοτωθούν στο παιχνίδι, θα πεθάνουν στην πραγματικότητα.

9789606994449


Περιπετειώδες μυθιστόρημα--Βιβλία για παιδιά
Δράκοι--Μυθιστόρημα--Βιβλία για παιδιά
Εικονική πραγματικότητα--Μυθιστόρημα--Βιβλία για παιδιά
Διαδικτυακά παιχνίδια--Μυθιστόρημα--Βιβλία για παιδιά

Αγγλικό μυθιστόρημα, Παιδικό